Αρχική Σελίδα

Jia Hang International Logistics Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

      Η διεθνής διοικητική μέριμνα Jianghang ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006 με καταχωρημένο κύριο yuan RMB 100 εκατομμυρίων, το οποίο είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιχειρήσεις διοικητικών μεριμνών της Κίνας. Με βάση τη στρατηγική ανάπτυξης της «ολοκλήρωσης των πόρων πρώτα και έπειτα η βιομηχανική ολοκλήρωση», διεθνής ομάδα διοικητικών μεριμνών Jiahang έχει 600 κλάδους σε σημαντικά εσωτερικά λιμάνια, εσωτερικές πόλεις και στο εξωτερικό με τη μοναδική επιχειρησιακή φιλοσοφία και το αδιάλειπτο καινοτόμο πνεύμα της. Έχουμε καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασίες με τις δωδεκάδες των εσωτερικών και ξένων μεγάλων ναυτιλιακών εταιριών, αερογραμμές και επιχειρήσεις χερσαίων μεταφορών, που διαμορφώνουν ένα παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών.

 

   

     Με πολλά έτη εμπειρίας στη βιομηχανία διοικητικών μεριμνών, τους πλούσιους πόρους βιομηχανίας και το παγκόσμιο φυσικό δίκτυο υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών, η διεθνής διοικητική μέριμνα Jiahang έχει πάρει το προβάδισμα στην προώθηση του επιχειρησιακού προτύπου της ολοκλήρωσης των πόρων, ηλεκτρονικό εμπόριο και η συγκεντρωμένη προμήθεια, που έχει μειώσει το κόστος διοικητικών μεριμνών των πελατών και της βελτιωμένης προγενέστερης υπηρεσίας Jiahang, προώθησε τη γρήγορη ανάπτυξη της ομάδας. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί καλύτερα αυτό το επιχειρησιακό πρότυπο, η διεθνής διοικητική μέριμνα Jiahang έχει καθιερώσει τα υποκαταστήματα όπως η διεθνής Co. υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών Jiahang, το ΕΠΕ, η διεθνής Co. υπηρεσία online διοικητικών μεριμνών Jiahang, το ΕΠΕ και η Co. τεχνολογίας δικτύων διοικητικών μεριμνών Jiahang, ΕΠΕ για να ενισχύσει τη διεθνή ανταγωνιστικότητα πυρήνων ομάδας διοικητικών μεριμνών Jiahang.

 

 

     Η διεθνής Co. υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών Jiahang, ΕΠΕ παρέχει την αποθήκευση και η μεταφορά, η συγκεντρωμένη και διεσπαρμένη παράδοση, η διοικητική μέριμνα αλυσιδών εφοδιασμού και οι βιομηχανικές ενισχυτικές υπηρεσίες στους σφαιρικούς πελάτες Jiahang μέσω των εταιρειών υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών και των επαγγελματικών πάρκων που διανέμονται στη Co. τεχνολογίας δικτύων διοικητικών μεριμνών China.Jiahang, ΕΠΕ είναι η αγορά εμπορικών συναλλαγών παγκόσμιων κύρια σε απευθείας σύνδεση διοικητικών μεριμνών, η οποία είναι δεσμευμένη στην οικοδόμηση μιας ασφαλούς σφαιρικής πλατφόρμας υπηρεσιών συναλλαγής και τακτοποίησης διοικητικών μεριμνών.

 

    Η διεθνής ομάδα διοικητικών μεριμνών Jiahang θα στηριχθεί στο παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών οντοτήτων και τη σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών για να ενσωματώσει τους πόρους πελατών για τη συγκεντρωμένη προμήθεια, που παρέχει στους πελάτες τις σε απευθείας σύνδεση έγκαιρες, χαμηλού κόστους και ολικές «μιας στάσης» περιεκτικές υπηρεσίες διοικητικών μεριμνών, που γίνονται ο κόσμος ισχυρότερος και ένας από τους ανταγωνιστικούς σύγχρονους ενσωματωμένους φορείς παροχής υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών.

Jia Hang International Logistics Co.,Ltd

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Η διεθνής διοικητική μέριμνα Jiahang ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 100 εκατομμύρια yuan. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς επιχειρήσεις διοικητικών μεριμνών στην Κίνα.

 

Με βάση τη στρατηγική ανάπτυξης της «ολοκλήρωσης των πόρων πρώτα και έπειτα η βιομηχανική ολοκλήρωση», διεθνής ομάδα διοικητικών μεριμνών Jiahang έχει 600 κλάδους σε σημαντικά εσωτερικά λιμάνια, εσωτερικές πόλεις και στο εξωτερικό με τη μοναδική επιχειρησιακή φιλοσοφία και το αδιάλειπτο καινοτόμο πνεύμα της. Οι υπερπόντιοι πράκτορες έχουν καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασίες με τις δωδεκάδες των εσωτερικών και ξένων μεγάλων ναυτιλιακών εταιριών, αερογραμμές και επιχειρήσεις χερσαίων μεταφορών, που διαμορφώνουν ένα παγκόσμιο δίκτυο υπηρεσιών διοικητικών μεριμνών.

 

 

 

 

Jia Hang International Logistics Co.,Ltd Jia Hang International Logistics Co.,Ltd Jia Hang International Logistics Co.,Ltd Jia Hang International Logistics Co.,Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : JH

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Υπηρεσίες μεταφορών FCL για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Υπηρεσίες μεταφορών FCL για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Υπηρεσίες μεταφορών FCL για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Υπηρεσίες μεταφορών FCL για τις πωλήσεις